hermankusters.reismee.nl

Op weg

Maandag 4 juni was een dag vol afwisseling. Om half 8 stond L1 op de stoep, We hebben zowel een radio als tv opname gemaakt. Om half 2 hebben mijn dochter en een vriendin mij naar Rumegies gebracht. Mijn beide fietsmaten Sib en Piet Hollemans uit Landgraaf met hun partners kwamen bijna gelijktijdig aan. We hebben nog wat gegeten en de tentjes opgezet . Nadat de dames vertrokken waren hebben we nog gezellig bijgekletst. We hebben veel problemen met Internet. Zelfs Roland uit Venray kon mij niet helpen. We hebben dus geen verbinding. Rond 10 uur zijn we gaan slapen. De reis kan beginnen...

Dag 1 Rumegies -Honnecourt sur Escaut.

We hebben allen slecht geslapen. We zijn vroeg wakker en na het ontbijt en inpakken fietsten we al om half 8 de camping af. Het was zwaar bewolkt maar prima fietsweer. Het zou een rustige tocht worden. Na Cambrai werd het heuvelachtig. We hadden fietspech en hebben 19 km om moeten rijden voor een fietsenmaker. Dus bij aankomst op de camping stond de teller op 90 km. Even rusten, eten, douchen vroeg de slaapzak in.


90 km in 6 uur.




Reacties

Reacties

Christine

Ome Herman, veel fietsplezier?

Erik , broer van Mariette

Leuke berichtjes Herman, graag iedere dag een kleine update. Veel plezier en goede reis .

Fieke

Goed bezig mannen!! ?
Wij zijn o- zo ontzettend trots op jullie alle 3!!
Wat zullen jullie een oase van rust gaan ervaren zonder de vrouwtjes;-)
Al ben ik er wel van overtuigd dat het eten de komende 4 weken niet zo goed verzorgd wordt zoals het maandag bij aankomst op tafel kwam. ?????

Onze terugweg naar Venray verliep ook niet geheel vlekkeloos. ?
Al kletsend en lachend kwamen we tot de conclusie dat we bij Brussel waren, terwijl we toch zeker wisten dat we op de heenweg via Antwerpen waren gereden...... ? oops....

Nou mannen, pap in het bijzonder, zet 'm op!! Die 19-teveel km's zijn peanuts op deze reis. Denk maar aan de heerlijke chorizo en parma-ham die op jullie weg gaan komen. Hier wordt gewerkt aan een uitzetje wijnglazen welke natuurlijk niet in de deur van de koelkast komen te staan ?. Ook de wijn gaat koud, dus helemaal stoppen is een no-go ? GENIET, LEEF & draaien met die beentjes.....

Je staat ondertussen ook al met je filmpje van L1 op facebook. De dame van "Siem" vroeg zich al af waar je blijft. Geen getik meer met de ring op de deur....
We kijken uit naar het volgende verhaal hier en we missen je best al hoor!!
Zet 'm op ❤

Roland

Proficiat! Uiteindelijk toch gelukt. En als je de WiFi van jouw Tablet uit zet als je het niet nodig hebt, gaat de accu langer mee! Succes en tot morgen (lezend). :-)

Wiebe

Hallo Herman, goed om te horen dat je van start bent gegaan! En dat op de plek waar Ries en ik je 2 jaar geleden hebben ontmoet en je merkte dat het niet goed zat... Ik wens je een hele mooie en doorleefde tocht toe naar SdC en ga je fietsavonturen volgen!

Ons 10

Broertje van me geweldig. Hoe trots ik op je ben. Elke dag kijk ik uit naar een berichtje. Succes ook voor je mede fietsers. Veel lullen en fietsen komt alles goed.

Mia

Hoi Herman.
Goeie reis.
Idd wat is 19 km extra , hopelijk slapen jullie vanacht goed.
Veel plezier .

Jan je zwager

Heel veel succes en vooral genieten.

Ada

gelukkig, nu kunnen we allemaal meegenieten van jullie reis en hoeven we niet aan iedereen verslag te doen.
knap werk, heren!
heel veel fijne kilometers met elkaar en een dikke knuffel voor jullie alledrie!

Roos & Angela

Hallo pelgrims. Wat een pech om de eerste dag al panne te hebben....maar dan hebben jullie dat al achter de rug! Veel fietsplezier en geniet van de prachtige route naar Santiago. Buen Camino!

Margot van den Akker

Hoi pelgrims, hoop dat de rest van jullie tocht probleemloos verloopt.
Heel veel plezier samen.

groetjes, Margot

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!